Security spelled on a screen with a shield icon next to it.

Privacy- en cookiebeleid

1. Algemene informatie en waarom Pixel Brand een privacybeleid heeft

Ik, "Wouter Schroeven", eigenaar en oprichter van Pixel Brand, houdt uw privacy hoog in het vaandel. Internet is een meedogenloze plek, ik heb het ervaren, gezien en is goed gekend. Met dat in gedachten verwerkt Pixel Brand (ik) uw persoonlijke informatie met grote zorg. Alle informatie die ik verzamel via https://www.pixel-brand.com (en de aliassen hieronder vermeld) die persoonlijk aan u kunnen worden gekoppeld, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, enz., Wordt opgeslagen en veilig bewaard op sterk beveiligde servers en mijn persoonlijke apparaten die alleen toegankelijk zijn door "Wouter Schroeven" (ik).

Wanneer in dit beleid het volgende wordt vermeld, wordt er verwezen naar "Wouter Schroeven": "Pixel Brand", "me", "I", "my";

De volgende webadresaliassen zijn eigendom van Pixel Brand en er kan in dit beleid naar worden verwezen via: "deze website", "mijn website", "de website".
https://www.pixel-brand.com
https://www.pixel-brand.be
https://www.pixelbrand.be
https://www.pixelbrand.graphics
https://www.designertalents.be

Dit privacy- en cookiebeleid is bedoeld om u te informeren over hoe ik uw persoonlijke informatie en het gebruik van cookies op deze website door Pixel Brand verwerk. Dit privacybeleid is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens in het kader van mijn diensten of overeenkomsten met de klanten van Pixel Brand (in welk geval de laatste alleen de verwerker is en niet de verantwoordelijke).

Verder dekt dit privacybeleid op geen enkele manier het privacybeleid van andere websites of applicaties waarnaar wordt verwezen via (zelfs toegestane) hyperlinks op deze website of van bedrijven of entiteiten die adverteren in de diensten van Pixel Brand.

Pixel Brand is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Als verwerkingsverantwoordelijke neem ik alle passende technische en organisatorische maatregelen om ervoor te zorgen dat de verwerking voldoet aan Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (hierna: "GDPR"). De goedgekeurde medewerkers of werknemers van Pixel Brand die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens hebben ook een verplichting de GDPR na te leven.

Dit privacybeleid wordt elektronisch aan u ter beschikking gesteld en kan ter allen tijde worden geraadpleegd onder de sectie "Privacy- en cookiebeleid" op deze website. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd een e-mail sturen naar: privacy@pixelbrand.be. Pixel Brand zal u binnen de maand na ontvangst van uw verzoek of vraag informeren over de ondernomen actie.

Pixel Brand behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 06/04/2020.

Ik moet erop wijzen dat u altijd de uitdrukkelijke toestemming van de betrokken persoon (personen) moet hebben om informatie op de website(s) van anderen te uploaden of te plaatsen.

2. Wie ben ik en hoe kunt u contact met mij opnemen?

Rechtsvorm: eenmanszaak
Bedrijfsnaam: Pixel Brand
Handelsnaam: "Pixel Brand"
Eigenaar & oprichter: "Wouter Schroeven"
Maatschappelijke zetel: Wouwendonkstraat 148
2570 duffel, België
BTW-nummer: BE0687.913.013
Telefoonnummer: +32 (0) 483 140 158
E-mail: privacy@pixelbrand.be
website: https://www.pixel-brand.com

3. Voor welke doeleinden verwerkt Pixel Brand uw persoonsgegevens?

Pixel Brand verwerkt uw persoonsgegevens die u op of via deze website verstrekt uitsluitend voor doeleinden van klantbeheer, waaronder contact opnemen met u, administratie, bestellingen, uitvoering van een overeenkomst, facturering en opvolging.

Uw persoonlijke gegevens kunnen ook worden gebruikt voor direct marketing als u zich hebt geabonneerd op het laatste nieuws, evenement en meer van Pixel Brand door het selectievakje op de Pixel Brand Contact-pagina aan te vinken. Dit omvat het verzenden van commerciële informatie over mijn diensten, zoals kortingen, promovideo's en afbeeldingen. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door op de link in deze mailings te klikken of door contact met mij op te nemen: privacy@pixelbrand.be

De verwerking van uw persoonsgegevens op of via deze website is geen onderwerp van zogenaamde "geautomatiseerde individuele besluitvorming", waaronder profilering. Profilering is elke vorm van geautomatiseerde verwerking waarbij bepaalde persoonlijke aspecten worden geëvalueerd op basis van uw persoonlijke gegevens, in het bijzonder met het doel uw professionele prestaties, economische situatie, gezondheid, persoonlijke voorkeuren, interesses, betrouwbaarheid, gedrag, locatie/verplaatsing te analyseren; te voorspellen.

4. Wat is de wettelijke basis voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

Ik verwerk uw persoonsgegevens als:

- U toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw persoonsgegevens;

- De verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent of om op uw verzoek bepaalde maatregelen te nemen voor het sluiten van een overeenkomst; of

- Als dit nodig is voor de behartiging van de legitieme belangen van Pixel Brand of van een derde partij (bv. bij verwerking voor direct marketing), tenzij uw belangen of rechten met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens zwaarder wegen dan onze belangen (bv. als u een kind bent).

In ieder geval vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan met ons privacy- en cookiebeleid - door bij het eerste bezoek op de knop(pen) te klikken "Accepteer alleen strikte cookies en ons privacybeleid" of "Bewaar uw voorkeuren en accepteer ons privacybeleid" op mijn website alvorens persoonsgegevens op of via deze website te verwerken - geeft u Pixel Brand uw toestemming voor uw persoonsgegevens te verwerken; en u gaat uitdrukkelijk akkoord met de manier waarop ze worden verwerkt zoals bepaald in dit privacybeleid.

5. Welke persoonsgegevens verwerkt Pixel Brand?

Pixel Brand verwerkt ook de volgende gegevens:

- Gegevens over uw apparaat dat is gebruikt om deze website te bezoeken.

- logbestandsgegevens zoals het IP-adres

- Browser en besturingssysteem

- De externe website die je heeft doorverwezen naar Pixel Brand en de pagina's die je op deze website hebt bezocht (en de datum en tijd van de pagina's die je hebt bezocht).

Deze gegevens worden automatisch verwerkt (zelfs zonder enige registratie), alleen voor statistische doeleinden en met het oog op het verdere verbetering van de website en services van Pixel Brand.

6. Waar, hoe en hoelang bewaar ik uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden op een beveiligde server opgeslagen, zie artikel 9.

Pixel Brand zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de in artikel 3 genoemde doeleinden te bereiken. In dit verband kan ik uw persoonsgegevens daarom enige tijd bewaren. In ieder geval bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan twee (2) jaar na beëindiging van de overeenkomst met Pixel Brand, tenzij anders overeengekomen met uw toestemming.

7. Wat zijn uw rechten?

Je hebt het recht om Pixel Brand te verzoeken om:

- inzage van uw persoonlijke gegevens.

- ,Bewerking, Correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens.

- Beperking vragen van de verwerking van de gegevens die op u betrekking hebben.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. U kunt ter allen tijde en kosteloos bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing, zie artikel 3.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke.

Als de verwerking van uw persoonlijke gegevens is gebaseerd op uw toestemming, heeft u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken. Het intrekken van uw toestemming werkt echter niet met terugwerkende kracht en heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking.

U heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Privacycommissie / Gegevensbeschermingsautoriteit.

De uitoefening van bovenstaande rechten is afhankelijk van de eisen en voorwaarden zoals vastgelegd in de GDPR.

Voor de uitoefening van bovenstaande rechten kan je eenvoudig een verzoek richten aan Pixel Brand via privacy@pixelbrand.be, waarbij je je adequaat moet identificeren.

8. Wat zijn de verplichtingen van Pixel Brand?

Pixel Brand neemt alle passende maatregelen om een ​​beveiligingsniveau te garanderen dat is afgestemd op de risico's voor en ter bescherming van uw persoonsgegevens.

Pixel Brand is verplicht om op verzoek met de officiële privacyautoriteiten samen te werken.

Waar nodig en / of vereist, zal Pixel Brand beveiligingsincidenten of datalekken (inclusief onrechtmatige verwerking, verlies, onbeschikbaarheid, vernietiging, beschadiging of ongeoorloofde openbaarmaking van persoonsgegevens) onmiddellijk of uiterlijk binnen de 72 uur aan de Privacycommissie / Gegevensbeschermingsautoriteit melden nadat deze bekend zijn geworden.

In het geval dat een dergelijke inbreuk een hoog risico vormt voor uw rechten, en onder de voorwaarden van de GDPR, zal ik dit ook aan u melden.

In het geval dat u zich bewust wordt van een dergelijke schending in verband met uw persoonlijke gegevens of die van anderen, neem dan contact op met Pixel Brand via dit e-mailadres privacy@pixelbrand.be.

Als Pixel Brand bepaalde nieuwe technologieën of applicaties gebruikt voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, die waarschijnlijk hoge gegevensbeschermingsrisico's met zich meebrengen, zal Pixel Brand, onder de voorwaarden uiteengezet in de GDPR; een zogenaamde "Data Protection Impact Assessment" (DPIA) uitvoeren en, indien nodig, vooraf de Privacycommissie / Gegevensbeschermingsautoriteit raadplegen en/of inlichten.

9. Cookies

Deze website gebruikt "cookies" om de gebruikerservaring te verbeteren en om statistieken te verzamelen van bezoekers van deze website. Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door de browser op uw computer worden opgeslagen wanneer u een website raadpleegt en die de interactie tussen de bezoeker en de website vergemakkelijken. Cookies bevatten geen persoonlijke gegevens.

Vanaf het moment dat u akkoord bent gegaan met ons privacy- en cookiebeleid, door op de knop (pen) "Alleen acceptabele strikte cookies en ons privacybeleid" of "Bewaar uw voorkeuren en accepteer ons privacybeleid" te klikken voordat u deze website gebruikt, geeft u ons de gratis, specifieke, geïnformeerde en ondubbelzinnige toestemming om gebruik te maken van cookies op de Website.

Op deze website worden de volgende soorten cookies gebruikt:

Strikt noodzakelijke cookies:
Deze koekjes zijn zo lekker dat je ze niet kunt missen. Ze houden deze website zo heerlijk en lopend als gesmolten boter. Zonder hen zou het allemaal verkruimelen en een slechte smaak achterlaten. Dit zijn voorkeurs-, statistiek- en marketingvrije cookies, veel gezondere cookies kun je niet krijgen. Als je ze nog steeds niet wilt, moet je je cookie-instellingen controleren in je browserinstellingen. Oh en ik zal niet weten dat je deze hebt gegeten, er blijft geen kruimeltje achter.

Voorkeurscookies:
Ah ja, deze cookies helpen mijn website om jouw keuzes die je in het verleden hebt gemaakt te onthouden, zoals de taalvoorkeur, of je van koekjes met of zonder chocoladeschilfers houdt, jouw inloggegevens om automatisch in te loggen, enz. Maak je vooral geen zorgen, deze zijn alleen voor jou bedoeld om niet bij elk bezoek dezelfde keuzes te moeten maken.

Statistieken cookies:
Deze koekjes laten wat kruimels achter die ik kan oppakken. Ze vertellen me welke pagina's je hebt bezocht, de links waarop je hebt geklikt, de locatie van waar je mijn website hebt bezocht, enz. Dit zijn dingen die ik graag wil weten, zodat ik mijn website kan verbeteren en mijn bezoekers statistieken kan op volgen. Oh maak je geen zorgen, ik zal niet weten dat jij het was, het is algemene informatie die geen persoonlijke informatie bevat. Het wordt ook gebruikt om de prestaties van mijn website te verbeteren. Bedankt voor het delen van je cookies!

Marketing cookies:
Ja, dit zijn cookies die je zullen volgen, zoals een cookiemonster. Ze helpen jouw online activiteiten bij te houden en helpen adverteerders om relevante advertenties weer te geven. Ze kunnen die informatie ook delen met andere organisaties of adverteerders. Ze zijn behoorlijk hardnekkig en meestal van derden.

U heeft het recht om op verzoek en kosteloos bezwaar te maken tegen het eerder toegestane gebruik van de bovengenoemde cookies. U kunt dit verzoek op elk moment sturen naar privacy@pixelbrand.be.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics gebruikt cookies om deze website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Het gebruik van cookies kan worden uitgeschakeld via uw computer of andere apparaten (instellingen van uw webbrowser). Het is echter mogelijk dat de Website niet meer correct functioneert nadien. Bij het eerste bezoek op mijn website of een bezoek na het verwijderen van jouw cookies in de gebruikte browser krijg je ook de keuze om bepaalde cookies wel of niet te aanvaarden, wat eveneens invloed kan hebben op het correct functioneren van mijn website.

Questions? Feel free to contact me: privacy@pixelbrand.be
  • Copyrights © 2020 - Pixel Brand - All Rights Reserved